Csütörtökön és pénteken is folytatódnak a burkolatjavítási munkák az M1-es autópályán

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M1-es autópályán 2018. március 8-án, csütörtökön és 2018. március 9-én, pénteken újabb burkolatjavítási munkálatokat végeznek a szakemberek, így több szakaszon is lezárásra, ezáltal torlódásra kell számítaniuk.
Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán 2018. március 8-án, csütörtökön Tatabánya térségében a 61-es kilométerszelvény közelében lévő hídon, Zsámbék térségében a 29-es és a 28-as kilométerszelvények között, Biatorbágy térségében a 17-es és a 16-os (M0-s autóút felhajtósávja) kilométerszelvények között végeznek melegaszfaltos lokális burkolatjavítási munkákat. A tervek szerint a javítások során mintegy 34 tonna aszfaltot dolgoznak majd be a szakemberek.
Pénteken is tervezetten haladnak tovább a kivitelezők a lokális javítási munkákkal. Ekkor a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 31-es kilométerszelvény környékén, ezzel párhuzamosan a Budapest felé vezető oldalon a 35-36-os, illetve a 43-44-es kilométerszelvények között dolgoznak majd a külső sávban. Ezen munkálatok során további 39 tonna melegaszfaltot dolgoznak majd be.
Az M1-es autópálya mindkét irányán további javítási munkák szükségesek. Az ütemezett beavatkozások kezdetéig a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 39-es és a 42-es, a 44-es és a 45-ös, valamint az 50-es és az 51-es kilométerszelvények közötti külső sávon, míg a Budapest felé vezető oldalon a 44-es, a 45-ös és az
52-es kilométerszelvények között a műszaki sávon lesz érvényben időszakos korlátozás.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! A korlátozások és a javítási munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.
Az M1-es autópálya nagy forgalma miatt a terelések ideje alatt torlódás várható, ezért az autósoknak még utazás előtt érdemes a munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről, tájékozódniuk a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS