Keddtől forgalomkorlátozásokra számíthatnak az autósok az M3-as autópálya Babat környéki szakaszán

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M3-as autópálya fővároshoz közeli szakaszán geodéziai munkák miatt a következő napokon forgalomkorlátozások lépnek érvénybe.
Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán 2018. január 23., kedd reggel 8 órától egészen január 25., csütörtök 16 óráig Babat térségében a 31-es és a 33-as kilométerszelvények között geotechnikai és geodéziai méréseket végeznek. A munkavégzés ideje alatt az autópálya külső kapaszkodó sávját zárják le a szakemberek – két sáv ez idő alatt is az autósok rendelkezésére áll majd –, a munkaterület mellett pedig 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.
Az M3-as autópálya nagy forgalma miatt a korlátozás és a munkavégzés ideje alatt torlódás várható.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be!
Az autósoknak az aktuális forgalmi helyzetről érdemes még utazás előtt tájékozódni a társaság megyei diszpécsereinél vagy Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A munkavégzés idejére a szakemberek a közlekedők türelmét és megértését kéri.
További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS