Nyelvváltó

  • English

Befejeződtek Dunakeszin a Bajcsy-Zsilinszky út felújítási munkálatai

Home / Hírek / Befejeződtek Dunakeszin a Bajcsy-Zsilinszky út felújítási munkálatai

Befejeződtek Dunakeszin a Bajcsy-Zsilinszky út felújítási munkálatai

​Befejeződtek a 2101-es jelű út felújítási munkálatai a Pest megyei Dunakeszin, mintegy 567 méter hosszon. A beruházás 57 millió forint hazai forrás felhasználásával valósulhatott meg.
Mintegy 567 méter hosszon újult meg a 2101-es jelű Dunakeszi-Gödöllő összekötő út Dunakeszi belterületi szakasza. A munkálatok során a szakemberek elvégezték az aszfaltburkolat cseréjét, 4300 m²-en új kopóréteg épült, az autóbuszöblöt átépítették, helyére teherbíró betonburkolatú öböl került.
A víznyelők, a csatornafedlapok cseréje, a tönkrement kiemelt szegélyes szakaszok helyreállítása is a projekt részét képezte, ezen kívül a burkolati jeleket tartós kivitelben festették fel a szakemberek.
Az útszakaszon zajló jelentős forgalom miatt éjszaka aszfaltoztak a kivitelezők, elkerülve a nagyobb torlódásokat, ennek megszervezésében Dunakeszi Város Önkormányzata is tevékenyen részt vett.
Az ünnepélyes átadáson dr. Tuzson Bence, a Miniszterelnökség kormányzati kommunikációért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője, valamint Dióssi Csaba, Dunakeszi polgármestere tartott ünnepi beszédet, a projekt műszaki tartalmáról pedig Mikesz Csaba, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese számolt be.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a projektben résztvevők nevében ezúton mond köszönetet a lakosságnak a munkavégzés ideje alatti türelméért, valamint az építési munkálatok miatti forgalomkorlátozás során tapasztalt figyelmes közlekedésért.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály