Befejeződtek Dunakeszin a Bajcsy-Zsilinszky út felújítási munkálatai

​Befejeződtek a 2101-es jelű út felújítási munkálatai a Pest megyei Dunakeszin, mintegy 567 méter hosszon. A beruházás 57 millió forint hazai forrás felhasználásával valósulhatott meg.
Mintegy 567 méter hosszon újult meg a 2101-es jelű Dunakeszi-Gödöllő összekötő út Dunakeszi belterületi szakasza. A munkálatok során a szakemberek elvégezték az aszfaltburkolat cseréjét, 4300 m²-en új kopóréteg épült, az autóbuszöblöt átépítették, helyére teherbíró betonburkolatú öböl került.
A víznyelők, a csatornafedlapok cseréje, a tönkrement kiemelt szegélyes szakaszok helyreállítása is a projekt részét képezte, ezen kívül a burkolati jeleket tartós kivitelben festették fel a szakemberek.
Az útszakaszon zajló jelentős forgalom miatt éjszaka aszfaltoztak a kivitelezők, elkerülve a nagyobb torlódásokat, ennek megszervezésében Dunakeszi Város Önkormányzata is tevékenyen részt vett.
Az ünnepélyes átadáson dr. Tuzson Bence, a Miniszterelnökség kormányzati kommunikációért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője, valamint Dióssi Csaba, Dunakeszi polgármestere tartott ünnepi beszédet, a projekt műszaki tartalmáról pedig Mikesz Csaba, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese számolt be.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a projektben résztvevők nevében ezúton mond köszönetet a lakosságnak a munkavégzés ideje alatti türelméért, valamint az építési munkálatok miatti forgalomkorlátozás során tapasztalt figyelmes közlekedésért.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS