Hídkarbantartási munkálatok a Remetei Fekete-Körös-hídon

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2017. december 14-én, csütörtökön, a 4219-es jelű összekötő út, Sarkad-Gyula közötti szakaszán lévő Remetei Fekete-Körös-hídon, karbantartási munkálatokat végeznek a szakemberek.
A munkavégzés ideje alatt félpályás jelzőőrös forgalomirányítás lesz érvényben. Az alábbi két időpontban pedig teljes hídzár kerül bevezetésre:
• délelőtt 9 óra 20 perc és 9 óra 50 perc között, valamint
• délelőtt 11 óra 25 perc és 11 óra 55 perc között.
A teljes hídzár időtartama, a tervezett munkavégzés technológiai megvalósulásának függvényében változhat. Az ezen útvonalon közlekedők a Sarkad – Doboz – Gyula terelőúton tudják elkerülni a korlátozásokat. A lezárás ideje alatt a megkülönböztetett jelzést használó gépjárművek áthaladása biztosítva lesz.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri az arra közlekedőket, hogy az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, a munkaterületen körültekintően közlekedjenek! A forgalomtereléseket figyelembe véve pedig lehetőség szerint más útvonalat válasszanak úti céljuk elérése érdekében.
Az autósoknak az aktuális forgalmi helyzetről érdemes még utazás előtt tájékozódni a társaság megyei diszpécsereinél vagy Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS