Forgalomkorlátozásokra kell számítani az M1-es autópálya bicskei szakaszán


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy a következő napokban burkolatjavítási munkák miatt az M1-es autópálya bicskei szakaszán forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk, amelyek jelentősebb torlódásokkal is járhatnak.
Az M1-es autópályán az elmúlt időszak csapadékos és változékony időjárásának hatására jelentkező burkolathibák javításáról a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei 2017. december 13-án, szerdán 8 órától 2017. december 15-én, péntek 21 óráig gondoskodnak. Az M1-es autópályán Bicske térségében, Hegyeshalom irányába, a 39-es és a 41-es kilométer szelvények között lezárják a külső haladósávot, így csak a belső forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, 80 km/órás sebességkorlátozás mellett.
A munkavégzés ideje alatt az autópálya jelentős forgalma miatt torlódás várható, így az utakon lévők hosszabb menetidővel számolhatnak!
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba. Utazás előtt pedig tájékozódjanak a társaság megyei diszpécsereinél vagy Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS