Forgalomkorlátozásokra kell számítani az M1-es autópálya bicskei szakaszán


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy a következő napokban burkolatjavítási munkák miatt az M1-es autópálya bicskei szakaszán forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk, amelyek jelentősebb torlódásokkal is járhatnak.
Az M1-es autópályán az elmúlt időszak csapadékos és változékony időjárásának hatására jelentkező burkolathibák javításáról a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei 2017. december 13-án, szerdán 8 órától 2017. december 15-én, péntek 21 óráig gondoskodnak. Az M1-es autópályán Bicske térségében, Hegyeshalom irányába, a 39-es és a 41-es kilométer szelvények között lezárják a külső haladósávot, így csak a belső forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, 80 km/órás sebességkorlátozás mellett.
A munkavégzés ideje alatt az autópálya jelentős forgalma miatt torlódás várható, így az utakon lévők hosszabb menetidővel számolhatnak!
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba. Utazás előtt pedig tájékozódjanak a társaság megyei diszpécsereinél vagy Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS