Hatvan térségében további korlátozásra számíthatnak az M3-as autópályán

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Hatvan térségében a 2017. november 20., hétfő 7 órától november 23., csütörtök 15 óráig tartó úgynevezett horonyvágási munkákat meghosszabbítják a szakemberek.
Így az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Hatvan térségében az 59-es kilométer szelvény után a vízátfolyást megszüntető munkákat a tervek szerint megfelelő időjárási körülmények mellett 2017. november 27., hétfő 9 órától 15 óráig folytatják majd.
A munkavégzés idejére az M3-as autópálya forgalma egy sávra szűkül, továbbá 60 km/órás sebességkorlátozás is érvényben lesz a munkaterületen.
Az autópálya nagy forgalma miatt a reggeli és az esti csúcsidőszakokban a közlekedők torlódásra számíthatnak majd, ezért érdemes az autósoknak a korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról még utazás előtt tájékozódniuk a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
 

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS