Megújult a Zala megyei Alsópáhok-Nemesboldogasszonyfai út


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában megújult a 73174-es jelű Alsópáhok-Nemesboldogasszonyfai út mintegy 800 méteres szakasza. A felújítás miatt javult a község elérhetősége, csökkent az utazási idő, emelkedett a közúti és a közösségi közlekedés szolgáltatási színvonala.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a felújítás elvégzésére megkötött szerződés alapján Zala megyét érintően a 73174-es jelű Alsópáhok-Nemesboldogasszonyfai út felújítására 2017 augusztusában adta át a munkaterületet, amely alapján 800 méter hosszan, 70 millió forint hazai forrásból zajlott a kivitelezés.
A munkálatok során 800 méter hosszon burkolatszélesítés és új aszfalt rétegek építése történt két rétegben. A beruházásban megtörtént a vízelvezetési létesítmények felülvizsgálata és jó-karba helyezése is. A projekt tartalmazta ezen kívül az útpadka mart aszfalttal történő nemesítését, teherbírásának fokozását, továbbá a kapubejárók, aknafedlapok szintre emelését. A felújított útburkolatra új forgalomtechnikai jelzések kerültek, valamint a meglévő közlekedési jelzőtáblákat is kicserélték.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. köszöni a lakosság megértését és türelmét az építés alatti forgalomkorlátozások során tapasztalt figyelmes közlekedésért.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS