Jelzőlámpa felújítása Tatabányán a Rákóczi Ferenc – Búzavirág úti csomópontban

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2017. november 23-án, csütörtökön jelzőlámpa felújítási munkálatokat végeznek a szakemberek Tatabányán, a Rákóczi Ferenc (8135-ös jelű út) és Búzavirág úti csomópontban. A munkálatokból adódóan a jelzőlámpa várhatóan 9 és 16 óra között nem fog üzemelni.
A csomópont előtt 30 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben, valamint az „úton folyó munkák” veszélyt jelző táblákat is kihelyezik a szakemberek, szükség esetén rendőri forgalomirányítás mellett haladhat majd a forgalom.
A munkálatok elvégzéséhez szükséges emelőkosaras gépjárművek forgalmi akadályt képezhetnek, így az utakon lévők hosszabb menetidővel számoljanak! Környe település irányából, illetve az arra haladó forgalom a csomópontot az önkormányzati kezelésű Környei út felé is elkerülheti.
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a nap 24 órájában tájékozódhatnak a közlekedők a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A munkavégzés idejére a társaság a közlekedők türelmét és megértését kéri.

További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS