Forgalomkorlátozásokra kell számítani az M1-es autópálya több szakaszán


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy nagyfelületű burkolatjavítási munkák miatt az M1-es autópálya bicskei szakaszán, az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani.
• 2017. november 22-én, szerdán 7 órától 17 óráig az M1-es autópályán Bicske térségében, Budapest irányába, a 41-es és a 40-es kilométer szelvények között lezárják a szakemberek a haladó és kapaszkodó sávot. A munkálatok ideje alatt csak a belső forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, 60 km/órás sebességkorlátozás mellett.
• 2017. november 23-án, csütörtökön 7 órától 17 óráig az M1-es autópálya Bicske-Mány térségében, Budapest irányába, a 37-es és a 36-os kilométer szelvények között a haladósávot zárják le. A munkálatok ideje alatt szintén csak a belső forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, 80 km/órás sebességkorlátozás bevezetése mellett.
A forgalomterelések ideje alatt torlódás várható, így az utakon lévők hosszabb menetidővel számoljanak!
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a nap 24 órájában tájékozódhatnak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
 
További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS