HATVAN ÉS GÖDÖLLŐ TÉRSÉGÉBEN IS KORLÁTOZÁSRA SZÁMÍTHATNAK AZ M3-AS AUTÓPÁLYÁN KÖZLEKEDŐK

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2017. november 20., hétfő 7 órától november 23., csütörtök 15 óráig az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Hatvan térségében az 59-es kilométer szelvény után mintegy 700 méteren vízátfolyást megszüntető, úgynevezett horonyvágási munkákat végeznek a szakemberek. A munkavégzés idejére az M3-as autópálya forgalma egy forgalmi sávra szűkül, továbbá 60 km/órás sebességkorlátozás is érvényben lesz a munkaterületen.
Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán is korlátozásra kell számítania az autósoknak a következő napokban, ugyanis Gödöllő térségében a 27-es és a 30-as kilométer szelvények között zajvédő fal építési munkákat végeznek majd. Az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán így 2017. november 20., hétfő 7 órától egészen november 24., péntek 15 óráig egy forgalmi sávra szűkül a gyorsforgalmi út, továbbá itt is 60 km/órás sebességkorlátozás lép majd ideiglenesen érvénybe.
Az autópálya nagy forgalma miatt a reggeli és az esti csúcsidőszakokban a közlekedők torlódásra számíthatnak majd, ezért érdemes az autósoknak a korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról még utazás előtt tájékozódniuk a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS