HATVAN ÉS GÖDÖLLŐ TÉRSÉGÉBEN IS KORLÁTOZÁSRA SZÁMÍTHATNAK AZ M3-AS AUTÓPÁLYÁN KÖZLEKEDŐK

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2017. november 20., hétfő 7 órától november 23., csütörtök 15 óráig az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Hatvan térségében az 59-es kilométer szelvény után mintegy 700 méteren vízátfolyást megszüntető, úgynevezett horonyvágási munkákat végeznek a szakemberek. A munkavégzés idejére az M3-as autópálya forgalma egy forgalmi sávra szűkül, továbbá 60 km/órás sebességkorlátozás is érvényben lesz a munkaterületen.
Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán is korlátozásra kell számítania az autósoknak a következő napokban, ugyanis Gödöllő térségében a 27-es és a 30-as kilométer szelvények között zajvédő fal építési munkákat végeznek majd. Az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán így 2017. november 20., hétfő 7 órától egészen november 24., péntek 15 óráig egy forgalmi sávra szűkül a gyorsforgalmi út, továbbá itt is 60 km/órás sebességkorlátozás lép majd ideiglenesen érvénybe.
Az autópálya nagy forgalma miatt a reggeli és az esti csúcsidőszakokban a közlekedők torlódásra számíthatnak majd, ezért érdemes az autósoknak a korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról még utazás előtt tájékozódniuk a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS