Fakitermelési munkálatok a Pásztó–Galyatető–Mátraháza összekötő úton

Home / Hírek / Fakitermelési munkálatok a Pásztó–Galyatető–Mátraháza összekötő úton

Fakitermelési munkálatok a Pásztó–Galyatető–Mátraháza összekötő úton

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2017. november 13-a, hétfőtől, várhatóan 2017. december 20-a, szerdáig a 2408-as jelű Pásztó–Galyatető–Mátraháza összekötő út 25-ös és a 27-es kilométerszelvényei között (Galyatető és a Mátraszentistván bekötőút csatlakozása között) a forgalomra veszélyes út menti fák kitermelési munkáit végzik a szakemberek. A munkálatok hétköznapokon 8 óra és 16 óra között fognak zajlani.
A szakaszon 40 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben, jelzőőrös irányítás mellett. Időszakosan, naponta akár több alkalommal, maximum 30 percre az utat teljes szélességében is lezárják a szakemberek.
Az erre közlekedők Pásztó–Szurdokpüspöki esetében a 2407-es jelű összekötő úton, Gyöngyöst érintően pedig a 2406-os jelű összekötő úton tehetnek kerülőt, Galyatetőt pedig a 24-es számú főútról közelíthetik meg.
Az alábbi települések korlátozások nélkül elérhetőek:
– Heves megye irányából a 24-es számú főúton Galyatető,
– Nógrád megye irányából a 2408-as jelű összekötő úton Mátrakeresztes, Fallóskút, Bagolyirtás, Mátraszentimre, Mátraszentistván és Mátraszentlászló.
A közlekedők a fakitermelési munkálatok miatt hosszabb menetidővel számoljanak!
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a nap 24 órájában tájékozódhatnak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400) és megyei diszpécserszolgálatánál, illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A társaság a közlekedők türelmét és megértését kéri!
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS