Burkolatfelújítási munkálatok Debrecenben, a 4-es számú főúton

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy a Debrecen város által végzett egyirányúsítási munkákhoz kapcsolódóan 2017. november 11-e, szombattól 2017. november 25-e, szombatig burkolatfelújítási munkálatok lesznek a 4-es számú főút Erzsébet utca és Szoboszlói út csomópont közötti szakaszán. A felújított útburkolatra új forgalomtechnikai jelzéseket is felfestenek majd a szakemberek.
A burkolatfelújítás szakaszos forgalomkorlátozással valósul meg. Ezen kívül az építés ideje alatt az érintett szakaszon 30 km/órás sebességkorlátozást vezet be a társaság, előzési tilalom, sávos terelések és útszűkület mellett. A felújítási munkálatok alatt a csomópont jelzőlámpája időszakosan kikapcsolják a cég szakemberei, továbbá a kivitelezés egyes időszakaiban rendőri forgalomirányítás mellett haladhat csak a forgalom. A munkák idején mindkét forgalmi irány számára csak egy-egy sáv fog rendelkezésre állni a jelenlegi kettő, illetve négy sáv helyett.
Az erre közlekedők a fenitek miatt jelentős torlódásra számítsanak, ezért aki teheti, mindenképpen kerülje el a felújítással érintett útszakaszt!
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a nap 24 órájában tájékozódhatnak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400) és megyei diszpécserszolgálatánál, illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A társaság a közlekedők türelmét és megértését kéri!
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS