Burkolatfelújítási munkálatok Debrecenben, a 4-es számú főúton

Home / Hírek / Burkolatfelújítási munkálatok Debrecenben, a 4-es számú főúton

Burkolatfelújítási munkálatok Debrecenben, a 4-es számú főúton

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy a Debrecen város által végzett egyirányúsítási munkákhoz kapcsolódóan 2017. november 11-e, szombattól 2017. november 25-e, szombatig burkolatfelújítási munkálatok lesznek a 4-es számú főút Erzsébet utca és Szoboszlói út csomópont közötti szakaszán. A felújított útburkolatra új forgalomtechnikai jelzéseket is felfestenek majd a szakemberek.
A burkolatfelújítás szakaszos forgalomkorlátozással valósul meg. Ezen kívül az építés ideje alatt az érintett szakaszon 30 km/órás sebességkorlátozást vezet be a társaság, előzési tilalom, sávos terelések és útszűkület mellett. A felújítási munkálatok alatt a csomópont jelzőlámpája időszakosan kikapcsolják a cég szakemberei, továbbá a kivitelezés egyes időszakaiban rendőri forgalomirányítás mellett haladhat csak a forgalom. A munkák idején mindkét forgalmi irány számára csak egy-egy sáv fog rendelkezésre állni a jelenlegi kettő, illetve négy sáv helyett.
Az erre közlekedők a fenitek miatt jelentős torlódásra számítsanak, ezért aki teheti, mindenképpen kerülje el a felújítással érintett útszakaszt!
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a nap 24 órájában tájékozódhatnak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400) és megyei diszpécserszolgálatánál, illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A társaság a közlekedők türelmét és megértését kéri!
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS