Burkolatfelújítás Budaörsön, az 1-es számú főúton

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2017. október 31-én, kedden 8 órától várhatóan 18 óráig az 1-es számú főúton, Budaörs belterületén, a 9-es kilométer szelvény közelében lévő Budakeszi – Törökbálint összekötő út csomópontjában (Szabadság út–Gyár utca kereszteződése), burkolatfelújítási munkálatokat végeznek a szakemberek. A mintegy 200 méteres szakasz felmarásra kerül, így jelzőőrök irányítják majd a forgalmat.
A felújításban érintett szakaszon 2017. november 1-jén, szerdán nem lesz munkavégzés, azonban a sebességkorlátozás érvényben marad. A tervek szerint 2017. november 2-án csütörtökön és 3-án pénteken, 8 és 18 óra között folytatják a szakemberek az aszfaltozási munkákat. A forgalmat szintén jelzőőrök irányítják majd, sávlezárások mellett.
A munkálatok ideje alatt az 1-es számú főúton és a keresztező összekötőúton is (Budakeszi és Törökbálint felől) torlódás várható. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért arra kéri az autósokat, hogy amennyiben tehetik, kerüljék el a csomópontot.
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a nap 24 órájában tájékozódhatnak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A munkálatok idejére a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők türelmét és megértését kéri!

További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS