Torlódás várható az M1-es autópályán

​Október 25-én, azaz ma reggel 7 és délután 15 óra között geodéziai munkák miatt az M1-es autópálya Győr felé vezető irányában, Zsámbék és Bicske között (28-as és 40-es kilométer szelvények között) szakaszosan lezárja társaságunk a belső forgalmi sávot. A munkálatok ideje alatt csak a külső forgalmi sávon haladhat a forgalom 80km/órás sebességkorlátozás mellett.
Szintén a mai napon 11 és 14 óra között burkolatjel festés miatt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Tatabánya térségében szakaszosan lezárják szakembereink a külső forgalmi sávot. A munkálatok ideje alatt csak a belső forgalmi sávon haladhat a forgalom, szintén 80km/órás sebességkorlátozás mellett.
A forgalomterelések ideje alatt az M1-es autópálya mindkét irányában torlódás várható! Utazás előtt az autósoknak érdemes awww.utinform.hu oldalon vagy a +36-1-336-2400-s telefonszámon Útinform szolgálatunk munkatársainál érdeklődniük az aktuális forgalmi viszonyokról. A munkálatok idejére a közlekedők türelmét és megértését kérjük!
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS