Torlódás várható az M1-es autópályán

​Október 25-én, azaz ma reggel 7 és délután 15 óra között geodéziai munkák miatt az M1-es autópálya Győr felé vezető irányában, Zsámbék és Bicske között (28-as és 40-es kilométer szelvények között) szakaszosan lezárja társaságunk a belső forgalmi sávot. A munkálatok ideje alatt csak a külső forgalmi sávon haladhat a forgalom 80km/órás sebességkorlátozás mellett.
Szintén a mai napon 11 és 14 óra között burkolatjel festés miatt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Tatabánya térségében szakaszosan lezárják szakembereink a külső forgalmi sávot. A munkálatok ideje alatt csak a belső forgalmi sávon haladhat a forgalom, szintén 80km/órás sebességkorlátozás mellett.
A forgalomterelések ideje alatt az M1-es autópálya mindkét irányában torlódás várható! Utazás előtt az autósoknak érdemes awww.utinform.hu oldalon vagy a +36-1-336-2400-s telefonszámon Útinform szolgálatunk munkatársainál érdeklődniük az aktuális forgalmi viszonyokról. A munkálatok idejére a közlekedők türelmét és megértését kérjük!
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS