Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M3-as autópályán


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M3-as autópályán 2017. október 9., hétfő és október 11., szerda között a következő forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk:
– Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán Hatvan térségében nagyfelületű burkolatjavítást végeznek a szakemberek 2017. október 9-én, hétfőn 7 órától várhatóan 2017. október 10-én, kedden 16 óráig. A munkavégzés ideje alatt az autópálya forgalma az 50-es és az 57-es km szelvények között szakaszosan egy forgalmi sávra szűkül, továbbá 60 km/órás sebességkorlátozás kerül bevezetésre.
– Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Hort térségében a 61-es és a 63-as km szelvények között nagyfelületű burkolat javítási munkákat végeznek a szakemberek 2017. október 11-én, szerdán 9 órától várhatóan 16 óráig. A munkálatok ideje alatt az M3-as autópálya ezen szakaszának forgalma egy forgalmi sávra szűkül, továbbá 60 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
 
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS