Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M1-es autópályán Tatabánya térségében


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M1-es autópályán Tatabánya térségében 2017. október 9., hétfő és október 12., csütörtök között a következő forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk az arra közlekedőknek
 
•2017. október 9-én, hétfőn 7 óra és várhatóan 18 között nagyfelületű burkolatjavítás miatt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Tatabánya térségében a 61-es és a 60-as km szelvények között lezárásra kerül a külső sáv. A „Tatabánya Centrum 61″-es csomópont Budapest felé vezető felhajtó ágán útszűkület és 40 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben. A munkálatok ideje alatt csak egy forgalmi sávon haladhat a forgalom 80km/h sebességkorlátozás mellett.
 
•2017. október 10-én, kedden 7 óra és várhatóan 18 óra között nagyfelületű burkolatjavítás miatt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Tatabánya térségében az 54-es és a 53-as km szelvények között lezárásra kerül a külső sáv. A munkálatok ideje alatt csak egy forgalmi sávon haladhat a forgalom 80 km/h sebességkorlátozás mellett, továbbá az 54 km-ben lévő Harkályos pihenő ebben az időben zárva lesz.
 
•2017. október 11-én, szerdán 7 óra és18 óra között nagyfelületű burkolatjavítás miatt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Tatabánya térségében az 54-es és az 53-as km szelvények között lezárásra a külső sáv. A munkálatok ideje alatt csak egy forgalmi sávon haladhat a forgalom 80 km/h sebességkorlátozás mellett.
 
•2017. október 12-én, csütörtökön 7 óra és18 óra között nagyfelületű burkolatjavítás miatt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Tatabánya térségében az 54-es és az 52-es km szelvények között lezárásra kerül a külső sáv. A munkálatok ideje alatt csak egy forgalmi sávon haladhat a forgalom 80km/h sebességkorlátozás mellett.
 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.
 
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a nap 24 órájában tájékozódhatnak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
 
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
 
További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
 
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu
 

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS