Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M3-as autópályán Füzesabony térségében


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M3-as autópálya a Budapest felé vezető oldalon Füzesabony térségében a 113 km és a 115 km között nagyfelületű burkolat javítási munkákat végeznek a szakemberek.
A fenti munkálatok miatt 2017. október 2-án, hétfőn 10 órától várhatóan 2017. október 21.-én, szombaton 12 óráig az M3-as autópálya forgalma váltakozva egy forgalmi sávra szűkül, továbbá 60 km/h-s sebességkorlátozás kerül bevezetésre. A fenti időszakon belül várhatóan
– 2017. október 2. és 2017. október 11. között a haladó és a leálló sáv zárására kerül sor, illetve az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a 114-es csomópont (Füzesabonyi csomópont kihajtó ág) is lezárásra kerül.
A csomópont zárás miatt kerülni az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a 128-as mezőkövesdi csomópontban való lehajtást követően a 3-as számú főúton lehetséges.
– 2017. október 11. és 2017. október 21. között az előző sáv kerül lezárásra.
A munkálatok és a jelentős gépjárműforgalom miatt lassabb haladásra kell számítani!
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
 
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS