Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M3-as autópálya több szakaszán

Home / Hírek / Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M3-as autópálya több szakaszán

Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M3-as autópálya több szakaszán

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M3-as autópályán az alábbi korlátozásokra kell számítani:
• Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Gödöllő térségében a 31-es és a 26-os km szelvények között napközben lokális burkolat javítási munkákat végeznek. 2017. szeptember 18-án, hétfőn 10 órától 2017. szeptember 21-én, csütörtökön 15 óráig az M3-as autópálya forgalma egy forgalmi sávra szűkül, továbbá 60 km/h-s sebességkorlátozás lesz érvényben.
• Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán Kerekharaszt térségében az 51-es és az 52-es km szelvények között lokális burkolat javítási munkákat végeznek. 2017. szeptember 22., péntek 8 órától 12 óráig az M3-as autópálya forgalma egy forgalmi sávra szűkül, továbbá 60 km/h-s sebességkorlátozást is bevezetésre kerül.
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
 
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS