Forgalomkorlátozásra kell számítani az M1-es autópálya több szakaszán

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M1-es autópálya Bicskei szakaszán az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani a jövő hét folyamán.
 
2017. szeptember 18-a, hétfőtől 2017. szeptember 20-a, szerdáig, 7 órától 15 óráig geodéziai munkák miatt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Biatorbágy térségében, a 16–19 km szelvények között, valamint Győr irányába Zsámbék–Bicske közti szakaszon, a 28–40 km szelvények között váltakozva lezárásra kerülnek a forgalmi sávok.
A munkálatok ideje alatt csak egy forgalmi sávon tud majd haladni a forgalom 80 km/h-s sebességkorlátozás mellett.
 
2017. szeptember 19-e, keddtől 2017. szeptember 21-e, csütörtökig 7 és 18 óra között az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Tatabánya–Bicske közti szakaszon, a 61–40 km szelvények között burkolatfestési munkákat végeznek a szakemberek. A munkálatok miatt az előző sáv lezárásra kerül, a fenti időpont alatt csak a külső sávon haladhat majd a forgalom 80 km/h-s sebességkorlátozás mellett.
 
A forgalomterelés ideje alatt az arra közlekedők torlódásra számíthatnak.
 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az utakon lévőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.
 
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
 
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
 
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS