Jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani az M0-s autóúton és az M5-ös autópályán a gyáli csomópont térségében

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2017. szeptember 14., csütörtöktől – az M51-es csomóponti munkálatok befejezését követő napon – egy hónap időtartamra lezárásra kerül az M0-s autóút – M5-ös autópálya gyáli csomópontban két ág és a hozzájuk csatlakozó gyűjtő-elosztó pálya szakasz a teljes szélességű betonburkolat cseréje miatt.
A munkálatokból adódóan az erre közlekedők sem Budapest, sem Szeged felől nem tudnak majd közvetlenül felhajtani az autóútra az M3-as autópálya felé.
A terelőutak változtatható jelzésképű táblákon, valamint sárga alapszínű táblákon a is jelzésre kerülnek. A Magyar Közút kéri a közlekedőket, hogy azokat minden esetben kövessék figyelemmel!
Ezen útvonalak a következőek:
• a Budapest felől érkezők az M51-es autóút érintésével, az 51-es számú főúti csomópontban tudnak az M0-s autóútra az M3-as felé felhajtani (1. ábra),
• a Gyál, Alsónémedi felől közlekedők az M0-s autóút 5-ös számú főúti csomópontjában tudnak megfordulni az M3-as felé (2. ábra), valamint
• Szeged felől szintén az 5-ös számú főúti csomópontban tudnak visszakanyarodni (3. ábra) az utakon lévők.

A korlátozásokhoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a megváltozott forgalmi rendre tekintettel, megnövekedett menetidővel számoljanak és különös óvatossággal közlekedjenek!
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
 
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS