Forgalomkorlátozásra kell számítani az M3-as autópályán Gödöllő térségében

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2017. szeptember 14-én, csütörtökön 12 órától 13 óráig az M3-as autópálya jobb és bal oldali pályáján először a Nyíregyháza, majd a Budapest felé vezető oldalán, a 28+741 km szelvényben az ELMŰ szakemberei nagyfeszültségű légkábel bontási munkálatokat fognak végezni.
 
Az autópálya forgalma így egy forgalmi sávra szűkül, továbbá 60 km/h-s sebességkorlátozás is bevezetésre kerül! A fenti időszakban a rendőrség bevonásával előreláthatóan 30 percre a forgalom is leállításra kerül a pálya mindkét oldalán.
 
A kábelbontási folyamat fennakadást és torlódást okozhat, így ezúton kérjük a közlekedőket, hogy jelentős többletidővel számoljanak úti céljuk eléréséhez.
 
Az érintett útszakaszt Gödöllő és Bag között a 3-as számú főúton lesz lehetőség elkerülni. A megnövekedett gépjármű forgalom miatt azonban, ezen az útvonalon is lassabb haladásra lehet majd számítani.
 
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
 
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS