Újabb forgalomkorlátozásra kell számítani az M2-es autóúton


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M2-es autóúton történő bővítési munkálatokból adódóan, a korábban bevezetésre került forgalomkorlátozásokon kívül, az M2-es autóút gödi szakaszán is korlátozásokra kell számítani.
• 2017. szeptember 12-én, kedden ideiglenes forgalomkorlátozás került bevezetésre az M2-es autóúton Göd településnél a 28+000–29+000 km szelvények közötti szakaszon.
A munkálatok miatt az érintett útszakaszon 60 km/h-s sebességkorlátozás, valamint előzési tilalom lesz érvényben!
A 2 x 2 sávos gödi szakaszokon szeptember 12-e délelőtt mindkét irányban lezárásra kerültek a belső sávok. A forgalom mindkét pályán a külső sávon haladhat, a belső sávok kinyílása megszűnik.
A gödi csomópontban a le- és felhajtóágak továbbra is üzemelnek, de a reggeli és a délutáni csúcsforgalomban torlódásokra számíthatnak az arra közlekedők.
• Várhatóan a jövő hét folyamán a Budapest felé vezető oldal (jelenlegi bal pálya) kerül lezárásra, így a jelenlegi jobb pályán fog haladni a kétirányú forgalom. A Gödről Budapest felé történő felhajtás, valamint a Vác felőli lehajtás Göd irányába a lezárt bal pálya munkaterületén átvezetéssel lesz biztosítva.
A Magyar Közút kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében a csomópontban kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba!
A kivitelezési munkálatok teljes időtartama alatt forgalom- és sebességkorlátozásokra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.
Bízunk abban, hogy az M2-es autóút négysávosítása minden közlekedő megelégedésére szolgál majd a könnyebb haladás és a balesetmentes közlekedés érdekében.
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról, valamint az építési munkák pontos megkezdésének, illetve befejezésének időpontjáról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
 
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS