Ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani az M1-es autópályán

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy a 83-as számú főút 2 x 2 sávosra történő kapacitásbővítő munkálatai miatt az M1-es autópályán Győr térségében, valamint a 83-as számú főúton a 69+290–70+250-es km szelvények közti szakaszán ideiglenes forgalomkorlátozás kell számítani.
Első ütemben 2017. szeptember 6-án, szerdán 7 órától:
• az M1-es autópálya 83-as számú főúti csomópontjában mindkét oldali autópálya le- és felhajtó ága lezárásra kerül, az M1-es autópályáról Győr térségében a kihelyezett terelőtábláknak megfelelően lehet le-, illetve felhajtani,
• a 83-as számú főútról, a Metro áruház (Királyszéki út) irányában történő kanyarodásra sem lesz lehetőség a teljes útzár miatt.
A lezárásokon kívül a 83-as számú főút forgalma a fentiekben jelzett szakaszon 2 x 1 forgalmi sávra (6 méter szélességre) fog szűkülni.
Az ideiglenes forgalomtechnikai kialakítások 1. üteme várhatóan 2017. október közepéig lesz érvényben. A kivitelezés teljes befejezéséig azonban jelentős mértékű forgalomterelésekre kell számítaniuk a közlekedőknek.
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
 
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS