Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M1-es autópályán Nagyegyháza térségében

​Nagyfelületű burkolatjavítási munkák miatt 2017. szeptember 4-6. között, naponta 7 órától 19 óráig az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Nagyegyháza térségében az 52-es km szelvénytől a 60-as km szelvény térségéig szakaszosan lezárásra kerül a haladósáv. 2017. szeptember 4-én, hétfőn a munkálatok ideje alatt a Harkályos pihenő, illetve szeptember 5-én, kedden a Turul pihenő is zárva lesz.
A munkálatok ideje alatt a forgalom csak egy forgalmi sávon tud majd haladni, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.
                                                                                                                                              
A forgalomterelések a változtatható jelzésképű táblákon jelzésre kerülnek. A forgalomterelés ideje alatt az arra közlekedők jelentős torlódásra számíthatnak.
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
 
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS