Forgalom átterelésre kell számítaniuk a közlekedőknek az M31-es autópályán Nyíregyháza felé


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2017. június 19-én, hétfőn 8 órától várhatóan 2017. július 20-án, csütörtökön 18 óráig az M31-es autópályán az M3-as autópálya felé vezető oldalán az 5+800-7+600 km szelvények között a pályaburkolat betontábláinak garanciális javítását, cseréjét végzik a szakemberek.
 
A munkálatok befejezéséig az M31-es autópálya M3-as autópálya felé vezető oldala teljes szélességében lezárásra kerül, a forgalmat a szembejövő oldalra terelik. A forgalomterelés ideje alatt a járművek mindkét irányba 80 km/h-s sebességkorlátozás mellett haladhatnak, az M3-as autópálya felé egy, az M0-s autóút felé – az emelkedős szakasz miatt – két sávon (a külső és a leálló sávon).
 
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.
 
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
 
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu
 
 

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS