Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M1-es autópályán Tata térségében


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy tengelysúly-állomás építési munkák miatt az M1-es autópályán Tata térségében a 63+800–63+650 km szelvények között az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk a közlekedőknek:
• 2017. június 7-én, szerdán 8 órától várhatóan 18 óráig lezárásra kerül a haladó és leállósáv. Ezen időszakban a forgalom csak az előzősávon haladhat. Az érintett szakaszon 80 km/h sebességkorlátozás lesz érvényben.
• 2017. június 8-án, csütörtökön 8 órától várhatóan 18 óráig váltakozva lezárásra kerül az előző-, a haladó és a leállósáv. A munkavégzés alatt 80km/h sebességkorlátozás lesz érvényben.
A forgalomterelések a változtatható jelzésképű táblákon előjelzésre kerülnek.
A forgalomterelés ideje alatt időszakosan jelentős torlódás várható.
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
 
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS