Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M0-s autóút és M5-ös autópálya gyáli csomópontjában

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2017. június 6-tól várhatóan egy hónapon keresztül az M0-s autóút és az M5-ös autópálya gyáli csomópontjában garanciális betonburkolat cserét végeznek a szakemberek.
A munkavégzés idejére lezárásra kerül az M0-ás autóút M3-as autópálya felől érkező oldaláról az M5-ös autópálya Szeged felé tartó csomóponti ága.
Fentiek miatt a Szeged felé tartóknak tovább kell majd haladniuk az M0-s autóúton és a következő, 5-ös számú főúti csomópontban tudnak majd megfordulni.

A közlekedők a csomópontban Gyál felé kihajtva, a Gyál–Alsónémedi összekötő úton lévő két körforgalmon keresztül is visszafordulhatnak az M5-ös autópályára Szeged felé.

A lezárást és az 5-ös számú főúti csomópont felé vezető terelőutat sárga alapszínű táblákon és változtatható jelzésképű táblákon kijelzésre kerül.
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 

További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
 
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS