Forgalmi rend változás az M0-s autóút-11-es számú főút körforgalmú csomópontjában

​Az M0-s autóút és a 11-es számú főút körforgalmú csomópontjának átépítésével összefüggésben 2017. június 6-án, kedden (rossz idő esetén 2017. június 7-én, szerdán) 20 órától várhatóan másnap reggel 6 óráig kopóréteg építési munkára kerül sor a körforgalmú csomópont körpályájában, ezért a munkavégzés ideje alatt a körforgalmú csomópontba nem lehet majd behajtani.
A munkavégzés ideje alatt a következő forgalmi rend lesz érvényben:
• A Megyeri hídról érkezőket elterelik a Lupa-szigeti csomópont irányába, ott biztosítva az Auchan áruházba, illetve Budapest felé történő visszafordulást.
• A Szentendre felől érkező személygépkocsik számára Budapest Hadriánus utcai csomópontban lesz biztosított a visszafordulás az M0-s autóút irányába, a tehergépjárművek számára pedig a Pünkösfürdő utcai jelzőlámpás csomópontban; Ugyanitt kerülnek visszafordításra az Auchan áruházból érkezők is az M0-s autóút, illetve Szentendre felé.
• Budapest felől az M0-s autóútra a korlátozás alatt is közvetlenül fel lehet hajtani, az Auchan áruházba a Luppa szigeti csomópontban visszafordulva lehet majd eljutni.
Az aktuális forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
 
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS