Forgalomtechnikai átalakítást hajt végre a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Abda határában

Az 1-es számú főút és a 85-ös számú főút jelzőlámpás csomópontjában (a „repülőnél”) ezen a héten forgalomtechnikai átalakítást hajt végre a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az átalakítást követően a 85-ös számú főúton Csorna felől érkező 1-es számú főútra Győr felé fordulással ráhajtó forgalom szabályozása érdekében is jelzőlámpa működik majd, a próbaüzemet követően rendeltetésszerűen várhatóan 2017. május 8-tól (hétfőtől).
A beavatkozásra azért van szükség, mert jelenleg a reggeli csúcsidőszakban az 1-es számú főúton Abda felől érkező Győr felé egyenes irányba hajtók és a 85-ös számú főút felől érkező, Győr felé kanyarodó járművek fonódása miatt a csomóponti áthaladási sebesség jelentős mértékben lecsökken.
Az Abda felőli egyenes irány áthaladásának akadályoztatása miatt így reggelente torlódások alakulnak ki, amelyből kifolyólag jelentős várakozási idő többlet adódik.
Az átalakított jelzőlámpás csomópont használata során, és főként a próbaüzem és az átalakítás utáni kezdeti időszakban, kérjük a közlekedők türelmét és fokozott figyelmét.
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
 
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS