Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M1-es autópályán Törökbálint térségében

Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Biatorbágy térségében a 16-os és a 17-es kilométer szelvények között tengelysúlymérő-állomás építési munkákat végeznek a szakemberek. Az első ütemben 2017. március 27., hétfő reggel 9 órától 2017. március 28., kedd 19 óráig lezárják az előző- és a haladósávot, továbbá 80 km/h-s sebességkorlátozást is bevezetnek. A forgalom ekkor csak a kapaszkodósávon haladhat.
A második ütemben, 2017. március 29-én, szerdán reggel 9 órától várhatóan 2017. március 30-áig, csütörtök 19 óráig a kapaszkodósávot zárják le, a forgalom 2 sávon haladhat.
A 80 km/h sebességkorlátozás és a lezárás mindkét ütemben éjszaka is érvényben marad.
A korlátozásokat és az erős forgalom miatti torlódásokat a változtatható jelzésképű táblákon a Magyar Közút munkatársai előjelzik.
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS