Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek a gyorsforgalmi úthálózaton

A következő hetekben a gyorsforgalmi úthálózat több pontján kell – tengelysúlymérő-állomás építési munkái miatt – forgalomkorlátozásra számítaniuk az autósoknak. A mérőhelyek kialakításához szükséges burkolat megerősítési munkák helyszínenként 4-5 napig tartanak. Ezen időszak alatt az érintett szakaszon amunkaterület mellett csak egy forgalmi sáv lesz járható. A sávzárás miatt a nagy forgalmú autópálya szakaszokon napközben torlódások várhatók.
A húsvéti ünnepek idején, illetve a május 1-jei hosszú hétvégén a munkálatok szünetelnek.
Ezen a héten három helyszínen zajlanak a munkák:Az M1-es autópályán Budapest felé a 18-as km szelvénynél Biatorbágynál, ésa 104-es km szelvénynél Győr térségében az országhatár felé, valamintaz M3-as autópályán a 23-as km szelvénynél Mogyoródnál.
A korlátozásokat és az erős forgalom miatti torlódásokat a változtatható jelzésképű táblákon a Magyar Közút munkatársai előjelzik.
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS