Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek a gyorsforgalmi úthálózaton

A következő hetekben a gyorsforgalmi úthálózat több pontján kell – tengelysúlymérő-állomás építési munkái miatt – forgalomkorlátozásra számítaniuk az autósoknak. A mérőhelyek kialakításához szükséges burkolat megerősítési munkák helyszínenként 4-5 napig tartanak. Ezen időszak alatt az érintett szakaszon amunkaterület mellett csak egy forgalmi sáv lesz járható. A sávzárás miatt a nagy forgalmú autópálya szakaszokon napközben torlódások várhatók.
A húsvéti ünnepek idején, illetve a május 1-jei hosszú hétvégén a munkálatok szünetelnek.
Ezen a héten három helyszínen zajlanak a munkák:Az M1-es autópályán Budapest felé a 18-as km szelvénynél Biatorbágynál, ésa 104-es km szelvénynél Győr térségében az országhatár felé, valamintaz M3-as autópályán a 23-as km szelvénynél Mogyoródnál.
A korlátozásokat és az erős forgalom miatti torlódásokat a változtatható jelzésképű táblákon a Magyar Közút munkatársai előjelzik.
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS