Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek a veszprémi elkerülő úton


A 8-as számú Székesfehérvár-Jánosháza-Rábafüzes elsőrendű főút Veszprém elkerülő szakaszán, a Balatonalmádi-Balatonfüredi csomópontok között a burkolat felső rétegének cseréjét és a burkolati jelek felfestését végzik a szakemberek 2017. március 16. és 2017. április 30 között.
 
A munkálatok ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítaniuk az arra utazóknak, jelzőőrös forgalomirányítás mellett lehet majd közlekedni.
 
A kivitelezési munkálatok során nagy torlódás várható ezért, elkerülő útvonalként a Házgyári utat (830-as számú főút) ajánlja a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A Balaton felé közlekedőknek a 77-es számú főút Veszprémfajsz irányában, illetve a 72-es számú főút Litér irányában jelenthet alternatív megoldást.
 
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon tájékozódhatnak.
A felújítási munkálatok idejére kérjük az utazóközönség türelmét és megértését, kérjük továbbá, hogy a balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett útszakaszon!
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS