Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek a veszprémi elkerülő úton


A 8-as számú Székesfehérvár-Jánosháza-Rábafüzes elsőrendű főút Veszprém elkerülő szakaszán, a Balatonalmádi-Balatonfüredi csomópontok között a burkolat felső rétegének cseréjét és a burkolati jelek felfestését végzik a szakemberek 2017. március 16. és 2017. április 30 között.
 
A munkálatok ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítaniuk az arra utazóknak, jelzőőrös forgalomirányítás mellett lehet majd közlekedni.
 
A kivitelezési munkálatok során nagy torlódás várható ezért, elkerülő útvonalként a Házgyári utat (830-as számú főút) ajánlja a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A Balaton felé közlekedőknek a 77-es számú főút Veszprémfajsz irányában, illetve a 72-es számú főút Litér irányában jelenthet alternatív megoldást.
 
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon tájékozódhatnak.
A felújítási munkálatok idejére kérjük az utazóközönség türelmét és megértését, kérjük továbbá, hogy a balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett útszakaszon!
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS