Cserélik a Bagi völgyhíd dilatációs szerkezetének elemeit

 
Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a 34+152 km szelvényben lévő Bagi völgyhíd dilatációs szerkezeteinek gumibetéteit cserélik 2017. január 23-án a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei.
 
A dilatációs szerkezet gumibetéteit csak rendkívül hideg, tartósan fagypont alatti léghőmérséklet mellett lehet cserélni, a dilatációs rés csak ekkor nyílik meg olyan mértékben, hogy az új gumibetétek beépíthetők legyenek.
 
Ha 2017. január 23-án, hétfőn a dilatációs rés megnyílásának mértéke és az időjárás is lehetővé teszi a gumibetét cserét, akkor a szakemberek elvégzik a munkát. Ez forgalomkorlátozással fog járni, egy sávra korlátozzák az autópálya forgalmát ezen időszak alatt és öt-tíz perces időszakokra a forgalom megállítása is szükséges lesz.
 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.
 
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
 
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu
 

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS