Adminisztrátor-raktáros munkatárs, Tapolca

Home / Álláshirdetés / Adminisztrátor-raktáros munkatárs, Tapolca

Adminisztrátor-raktáros munkatárs, Tapolca

Referenciaszám: 1104


Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Veszprém Megyei Igazgatóság, Tapolcai mérnökség

Adminisztrátor-raktáros munkatárs

munkakörbe munkatársat keres

A munkavégzés helyszíne: 8300 Tapolca, Gyulakeszi utca 3.


A pozíciót betöltő személyre az alábbi feladatok várnak:

  • Figyelemmel kíséri a szervezeti egység működéséhez és a zavartalan munkavégzéshez szükséges feltételek meglétét (anyagok, készletek), hiány esetében gondoskodik annak megszüntetéséről, hogy munkatársainak támogatást nyújtson.
  • Figyeli a raktárban a készletszinteket, mennyiségileg és minőségileg átveszi, szakszerűen tárolja és kiadja az anyagokat a készletmozgásokat naprakészen rögzíti, megfelelően dokumentálja és felkészül a leltározásra a folyamatos működés biztosítása céljából.
  • Felelős a kizárólagosan a kezelésében lévő készletek meglétéért, rendszeresen ellenőrzi a készletegyezőséget, az esetleges hiányt és többletet jelzi felettese felé.
  • Gondoskodik arról, hogy a tűz- és robbanásveszélyes, valamint az egyéb anyagok tárolása, kezelése, szállítása a vonatkozó előírások szerint történjen.
  • Figyeli a munkaruha-kihordási időt és összeállítja a munkaruha, védőeszköz igényléseket a rendelkezésre állás biztosítása céljából és naprakészen vezeti a nyilvántartásokat.
  • Javaslatot tesz a felesleges, elfekvő és selejtezendő készletek hasznosítására és részt vesz a végrehajtási folyamatban a hatékonyság javítása érdekében.

A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek:

    • középfokú érettségit adó iskolai végzettség és legalább 1 év szakmai tapasztalat
    • felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek

A jelentkezés határideje:
2020-11-30

Kérjük, ha az általunk kínált pozíció felkeltette az érdeklődését, szakmai önéletrajzát / pályázatát a(z) 1104 referenciaszám feltüntetésével küldje be Pfeiffer Gergő HR főmunkatárs részére az alábbi űrlap kitöltésével.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS